Genel Etkinlikler

2023-2024 Oryantasyon Toplantısı

Anabilim dalımıza yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon toplantısı düzenlendi.

MELT 2019 International English Language Teaching Conference

Anabilim dalımız Yabancı Diller Yüksekokulu ile birlikte Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Konferansı'nı düzenledi.

Dilek Livaneli ile "Bir Dilek Yetmez" Söyleşisi

Küresel Öğretmen Ödülü Komitesinin seçtiği Dünyadaki En İyi Öğretmenler arasında yer alan ilk Türk öğretmen Dilek Livaneli anabilim dalımızın konuğu olarak Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi'nde "Bir Dilek Yetmez" adlı söyleşiyi yaptı.

GEA - Depremle Birlikte Yaşam Eğitimi

GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu öğrencilerimize "Depremle Birlikte Yaşam" konulu bir eğitim semineri verdi.

"Teacher on the Road" Semineri

‘Teacher on the Road’ programı kapsamında İngiltere’den gelen ve alanında uzman bir İngilizce eğitmeni olan Joe Murphy Anabilim dalımızda bir seminer vermiştir.

Depremle Birlikte Yaşam Eğitimi

Amerikan Büyükelçiliği - Kathleen Malu Sunumu

1. ELT Lisans Öğrencileri Konferansı

Bu sayfa English Language Teaching tarafından en son 26.10.2023 10:40:54 tarihinde güncellenmiştir.

İngilizce Öğretmenliği