Kurumlararası/Merkezi Yatay Geçiş ve 2. Üniversitesi olan Öğrencilerin Dikkatine

Muafiyetleriniz yapılmaya devam etmektedir. İntibak işlemleriniz henüz bitmediği için ders seçimlerinde ilgili derslerinizi göremeyebilirsiniz. Böyle bir durum var ise, sistemde görünen derslerden (sizin sınıfınız olmasa bile) en az birine kaydolun, böylece ekle-çıkart haftasında kayıt düzeltme hakkınız olacak. Muafiyetleriniz ders ekle-çıkart haftasına kadar sistemlere tanımlanmış olacağı için o hafta resmi ders kayıtlarınızı da şubelerinize göre düzenleyebileceksiniz. Yine de dersleri kaçırmamak adına ekle-çıkart haftasına kadar aşağıda belirtilen şubelerinizdeki derslerinize devam etmeniz önemlidir.

Şube bilgileriniz aşağıdaki gibidir, ders seçimlerinizi şubelerinize göre yapınız:

YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİ
Nur Çöğen - 1A
Nursena Çakır - 1A

Yağmur Ceran - 2A
Melike Durna - 2B
Esin Asel Karaca - 2C
Merve Karakoç - 2C
Onur Kubilay Pak - 2D

Zeynep Serra Altun - 3A
Beyzagül Eraydın - 3B
Yaren İçkilli - 3B